Muuttopalvelut auto
Asiakastarina

Yritysmuutot Relove Second hand – ja kahvilakonseptille

MuuttoVelhot on toiminut useamman vuoden ajan Second hand – ja kahvilayritys Reloven luottomuuttajana. Yrityksille suunnattu muuttopalvelu on muotoutunut juuri Relovelle sopivaksi kokonaisuudeksi ja lukuisiin muuttoprojekteihin ovat kuuluneet mm. varastojen ja myymälöiden muutot sekä tavaroiden kuljetuspalvelut. Kysyimme Reloven yrittäjältä, Noora Hautakankaalta, kokemuksia yhteistyöstä MuuttoVelhojen kanssa.

”MuuttoVelhojen palvelut löytyivät yhteisen tutun kautta, kun meillä oli tarve muuttaa oma varastomme toiseen paikkaan”, Noora kertoo.

Relove-ketju on viimeisen muutaman vuoden aikana laajentanut toimintaansa. Jatkuvasti konseptiaan kehittävällä yrityksellä on ollut paljon liikehdintää ja näin ollen myös tarvetta erilaisille muutto- ja kuljetuspalveluille:

 ”MuuttoVelhot tekevät yrityksellemme mm. toimistotarvikkeiden, varastohyllyjen ja muiden tavaroiden muuttoja. Kesällä 2023 MuuttoVelhot avustivat Helsinki-Vantaan lentokentän myymälämme avaamisessa. Ostimme uuteen toimipisteeseemme esimerkiksi huonekaluja antiikkiliikkeistä. MuuttoVelhot kävivät noutamassa huonekalut ja toivat ne lentokentän myymälään.”

Noora kehuu, että erityisetkin tarpeet onnistuvat toivotun aikataulun puitteissa: ”Asiat sujuvat, kuten on sovittu, ja aikataulut järjestyvät meidän mukaamme. Lisäksi muutoissa on aina ollut mukava henkilökunta tekemässä hommia. MuuttoVelhot toimivat nopeallakin varoitusajalla ketterästi, mikä on meille, ja varmasti muillekin yrityksille, erityisen tärkeää.”

Joustavasta toiminnasta kertoo Nooran mukaan myös palvelun muuntuminen erikokoisiin tarpeisiin. Viimeisimpänä yritysmuuttona Relovelle toteutettiin 300 neliöisen tilan muutto, jossa oli paljon raskasta hyllytavaraa, pöytiä sekä pienempää irtaimistoa.

”Hyvää, helppoa ja ketterää toimintaa. Meidän tarpeisiimme oikein passeli meininki!”, Noora tiivistää loppuun.

Tutustu MuuttoVelhojen yritysmuuttoihin. Hoidamme kaiken kantoavusta täyden palvelun muuttoihin ja lisäksi tarjoamme kuljetus– ja pakkauspalvelut. Olemme myös erikoistuneet puhelinkoppien siirtoihin.

Similar Posts