Muuttolaatikot

MUUTTOLAATIKOT

Muuttolaatikot ovat muuton ydin.

Hyvin pakattu muutto takaa, että tavarat pysyvät ehjinä ja ne liikkuvat myös ripeästi! Muuttovelhojen kautta saat tilattua tarvitsemasi määrän kestäviä ja kätevästi päällekkäin pinottavia muuttolaatikoita. Samalla voit tilata myös muita pakkaustarvikkeita kuten kuplamuovia tai pakkauspaperia suojaamaan astioita ja lasiesineitä. Muuttolaatikot on helppo kantaa tai siirtää nokkakärryillä autoon. Muuttolaatikot tuovat nopeutta muuttoon rutkasti, suosittelemme niitä kaikkiin muuttoihin! Muuttolaatikot voidaan tarvittaessa toimittaa paikan päälle jo seuraavalle arkipäivälle! Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, mutta tarvittaessa saat apua muuttoon myös muualla Suomessa. 

Toimituksesta ja noudosta veloitamme 20 eur/suunta. (Espoo, Hki, Sipoo, Vantaa)

Muuttolaatikot 0,16 € per muuttolaatikko per päivä.

Vuokrattavilla muuttolaatikoilla
nopeutat muuttoa

Kun vuokraat muuttoa varten kestävät ja edulliset muuttolaatikot, saat suojattua ja pakattua kaikki tavarat vaivattomasti tilaviin laatikoihin. Muuttolaatikkomme on suunniteltu niin, että ne on helppo kantaa ja pinota päällekkäin. Muuttolaatikoissa on myös kantokahvat, jotka helpottavat laatikoiden siirtoa ja kantamista. Näin muuttolaatikoiden siirto muuttoautoon sujuu ripeästi ja turvallisesti. Muovisissa muuttolaatikoissa tavarat ovat suojassa lialta ja kolhuilta. Muuttolaatikoihin saat pakattua vaatteet, kirjat, astiat ja kaikki kodin pienet tavarat. Muuttoautoon mahtuu huomattavasti enemmän muuttotavaraa, kun ne on pakattu samankokoisiin muuttolaatikoihin, jotka voidaan pinota päällekkäin. 

Riittävästi muuttolaatikoita!

Varaa riittävä määrä muuttolaatikoita. Muoviset, kestävät muuttolaatikkomme ovat aina puhtaita, joten ne soveltuvat vaikka vaatteidenkin pakkaamiseen.
Muuttolaatikon koko on P 60cm x L 40cm x S 30cm.

Montako muuttolaatikkoa tarvitaan?
Muuttolaatikoita tarvitaan noin 1 laatikko/asuntoneliömetri (60 m2 = 60 ltk)
1 muuttolaatikko = n. 1 hyllymetri kirjoja

Muuttolaatikoita tarvitaan siis tavaramäärän mukaan. Muuttolaatikoita täyttäessä on hyvä ottaa huomioon myös tavaroiden paino, jottei laatikoista tulisi liian painavia. Tästä syystä voi olla viisasta varata muutama ylimääräinen muuttolaatikko kaiken varalle. Muuttolaatikoita tilatessasi voit lisätä tilaukseen myös muita pakkaamisessa mahdollisesti tarvittavia tarvikkeita kuten kuplamuovia, pakkausteippiä, pakkauspaperia ja pahvilaatikoita. Voit myös valita haluamasi vuokrausajan riippuen kauanko arvioit pakkaamisen ja tavaroiden purkamisen kestävän.

Muuttolaatikoiden pinoaminen

Muuttovelhojen muovisissa muuttolaatikoissa on metalliset sangat pinoamista varten. Tyhjänä muuttolaatikot pinoutuvat sisäkkäin, joten suurempikaan määrä laatikoita ei vie paljoa tilaa. Kääntämällä muuttolaatikoiden sangat ulkopuolelta sisälle, voidaan muuttolaatikoita pinota päällekkäin ilman, että laatikkoon pakatut tavarat vahingoittuvat.

Muuttolaatikoita voidaan pinota maksimissaan 4 kpl päällekkäin. Muuttolaatikoita pakattaessa on huomioitava, ettei niitä pakata liian täyteen: täytä laatikko vain sen kantokahva-aukkoon asti (max 20 kg/laatikko). Pinon päällimmäistä muuttolaatikkoa ei pidä myöskään pakata liian täyteen: näin päällä olevat tavarat eivät putoa, kun muuttolaatikkopinoa kallistetaan esim. nokkakärryille. Pinottavat muuttolaatikot vievät vähemmän tilaa ja niiden siirto käy kätevimmin nokkakärryillä. Muuttoautoa lastattaessa, jos pinojen päälle jää vielä tilaa, voidaan pinojen päälle lastata esimerkiksi patjat ja matot.

Muuttovelhojen kautta saat tilattua myös nokkakärryt muuttolaatikoiden vuokrauksen yhteydessä. Nokkakärryt vuokrataan samalla tilauslomakkeella. Samalla voit ostaa muuttoa helpottavat tarvikkeet, jotka toimitamme samassa yhteydessä muuttolaatikoiden kanssa ja näin niistä ei mene erillistä 20€ toimitusmaksua.

Vuokraa muuttolaatikot meiltä!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa muuttolaatikot sekä muut tuotteet helposti ja nopeasti tilauslomakkeella! Toimitamme muuttolaatikot haluamanasi päivänä ja noudamme ne muuton jälkeen takaisin. Mikäli sinulla on kiire tai tarvitset muuttolaatikot jo seuraavana päivänä, suosittelemme soittamaan meille! Muuttovelhot tarjoaa monipuoliset palvelut kaikkiin yritys- ja kotimuuttoihin. Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi, mutta palvelemme myös muualla Suomessa. 

Riittävästi muuttolaatikoita!

Varaa riittävä määrä muuttolaatikoita. Muoviset, kestävät muuttolaatikkomme ovat aina puhtaita, joten ne soveltuvat vaikka vaatteiden pakkaamiseen. Muuttolaatikon koko on P 60x L 40x S 30 cm.

Muuttolaatikoita tarvitaan noin 1 laatikko/asuntoneliömetri (60 m2 = 60 ltk)

(1 muuttolaatikko = n. 1 hyllymetri kirjoja)
Muuttolaatikoiden toimitus 20€, nouto 20€ (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo).

Muuttolaatikoiden pinoaminen

Muuttolaatikoita pinotaan 4 kpl päällekkäin. Muuttolaatikoita pakattaessa on huomioitava, ettei niitä pakata liian täyteen: täytä laatikko vain sen kantokahva-aukkoon asti (max 20 kg / laatikko).


Pinon päällimmäistä muuttolaatikkoa ei pidä pakata liian täyteen: näin päällä olevat tavarat eivät putoa, kun muuttolaatikkopinoa kallistetaan esim. nokkakärryille.

Muuttolaatikot pinotaan 4kpl päällekkäin ja liikutetaan nokkakärryillä


4kpl päällekkäin ja liikutetaan nokkakärryillä


Nokkakärryt vuokrataan samalla tilauslomakkeella. Samalla voit ostaa muuttoa helpottavat tarvikkeet ja ne toimitetaan samassa yhteydessä muuttolaatikoiden kanssa ja näin niistä ei mene erillistä 20€ toimitusmaksua.