KOTIMUUTTO

Kun olet muuttamassa uuteen kotiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Sipoossa, tilaa toiveidesi mukainen kotimuutto MuuttoVelhoilta! Saat meiltä kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista palvelua – siis sujuvan ja vaivattoman kotimuuton. Olemme tehneet kotimuuttoja pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1989 alkaen. Siispä monet kulmat, kerrostalot ja naapurustot ovat tulleet meille tutuksi. Tutustu kotimuuttoihin ja ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai helpon tilauslomakkeen kautta. 

  Muutettava neliömäärä (m2)

  Työpisteiden määrä

  Asukkaita

  Suunniteltu muuttopäivä

  Aloitusaika

  Täytä muu aloitusaikatoive Lisätietoja -kenttään


  Lähtö

  Kerros

  Kohde

  Kerros

  Muuttolaatikoita

  Laatikoiden toimitusäivä

  Laatikoiden poisvientipäivä

  Lähetämme tarjouksesta muuttotarjousnumeron, syötä se tarviketilaukseen ja tarvikkeet toimitetaan muuttolaatikoiden yhteydessä ilman lisämaksua.


  Palvelut


  Lisätietoja

  Tietosuojakäytäntömme

  Muuttolaatikot

  • Muuttolaatikoiden toimitus 20€ ja nouto 20€
   (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo)

  • 0,16 €/muuttolaatikko/vrk

  Muuttolaatikoita pinotaan 4 kpl päällekkäin. Älä pakkaa muuttolaatikoita aivan täyteen ja kirjoja vain puolilleen, täytä loppuosa kevyemmällä tavaralla. Varaa riittävästi muuttolaatikoita niin muutostasi tulee nopeampaa ja helpompaa.

  Tuomme laatikot normaalisti arkisin klo 8-16. Täsmätoimituksiin 15€ lisäveloitus.

  Hintoihin vaikuttavat tekijät

  • tavaroiden määrä, kannattaa kierrättää tavarat joita et oikeasti tarvitse

  • hyvin pakatut tavarat nopeuttavat muuttoa, kannattaa siis käyttää oikeita muuttolaatikoita

  • yli 60m2 muutoissa 3-4 muuttomiestä on usein taloudellisempi vaihtoehto kuin 2-muuttomiestä

  • yli 35m2 muutoissa on syytä varata muuttoon kuorma-auto

  • huonekalujen ja esineiden suojaus nopeuttaa muuttoa merkittävästi

  • muuttokohteiden välimatka

  • hissin käyttömahdollisuus ja hissin koko

  • muuttoauton etäisyys ulko-ovesta 

  • ruuhka uudiskohteissa

  • esteetön kulku muuttokohteessa

  • raskaat ja isot esineet tai kalusteet jotka ei mahdu hissiin

  Muuton tiedustelu

  Tee kätevästi netissä, lähetä muutostasi tarjouspyyntö. Tiedustelun voit tehdä myös puhelimitse 09 701 3701.

  Muutto voidaan toteuttaa urakkana tai tuntityönä, sopimuksen mukaan.

  Muuttolaatikoita pinotaan 4 kpl päällekkäin. Älä pakkaa muuttolaatikoita aivan täyteen ja kirjoja vain puolilleen, täytä loppuosa kevyemmällä tavaralla. Varaa riittävästi muuttolaatikoita niin muutostasi tulee nopeampaa ja halvempaa.

  Tuomme laatikot normaalisti arkisin klo 8-16. Täsmätoimituksista sovitaan lisähinnasta.

  Hinnat sisältää alv. 24 %.

  Kuvaus

  Muuttovastaavamme ottaa teihin yhteyttä ja kertoo onko toivottu muuttoajankohta mahdollinen. Saatte yksilöidyn tarjouksen. Kun olette vahvistaneet tarjouksen, muuttovastaavamme ottaa vielä yhteyttä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista.

  Palvelut kodin muuttoihin

  Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu kaikki, mitä muuttoon tarvitset. Voit luottaa meihin kaikissa muuton vaiheissa tai tilata yksittäiset muuttopalvelut tarpeidesi mukaan. Kotimuuttopalveluihimme kuuluu mm. muuttolaatikoiden vuokraus sekä muuttoauto, kuljetus ja muuttomiehet muuttopäivänä. Hoidamme tarvittaessa myös muuttosiivoukset, kalusteiden purkamiset ja asennukset, kierrätyspalvelun, sekä tavaroiden pakkaamisen ja suojaamisen. Meiltä saat myös raskaiden kalusteiden, kuten pianon, siirron osana kotimuuttoa tai yksittäisenä palveluna.

  Kestävät muuttolaatikot ovat kotimuuttojen paras apuväline

  Meiltä saat tilattua tarvitsemasi määrän kestäviä ja kätevästi päällekkäin pinottavia muuttolaatikoita. Päällekkäin pinottuna muuttolaatikot vievät pakatessa ja purkaessa vähemmän tilaa, ja lisäksi niiden kuljetus muuttoautossa helpompaa. Muuttolaatikot voidaan toimittaa kotimuuton yhteydessä kotiisi ennen varsinaista muuttopäivää, ja laatikot haetaan uudesta osoitteesta. Samalla voit tilata myös muita pakkaustarvikkeita, kuten kuplamuovia tai pakkauspaperia esimerkiksi astioille.

  Lisäpalvelut kotimuuttoihin

  Muuttosiivous

  Ennen kuin uusi koti täyttyy tavaroista, on hyvä varata aikaa perusteelliselle siivoukselle. Saat kauttamme muuttosiivouksen sekä vanhaan että uuteen asuntoon. Kattavan ja perusteellisen muuttosiivouksen toteuttaa ammattilainen, ja se laskutetaan tuntiveloituksena.

  Kalusteiden purkamiset ja asennukset

  Kotimuuttojen yhteydessä on mahdollista tilata myös kalusteiden purku- ja asennuspalvelua. Kasaamme ja asennamme tarpeen mukaan uudet ja vanhat kalusteet, sekä varmistamme, että huonekalut tulevat oikeille paikoilleen. Säästät aikaa ja vaivaa, ja kaikki on uudessa kodissa valmiina käyttöä varten!

  Kierrätyspalvelu

  Tarjoamme kotimuuttojen lisäpalveluna kierrätyspalvelua, jolla varmistamme, että tarpeettomat tavarat, huonekalut ja materiaalit päätyvät uuteen käyttöön, tai ne hävitetään asianmukaisesti. Kunnostamme ja lahjoitamme eteenpäin mm. polkupyöriä ja muuta kodin uusiokäyttöön kelpaavaa irtaimistoa.

  Tavaroiden pakkaus

  Pakkauspalvelumme räätälöidään tarpeen mukaan – voit varata pakkausapua joko yhden tai useamman kodin huoneen pakkaamiseen. Hoidamme myös mm. helposti särkyvien esineiden pakkaamisen ja suojaamisen.

  Hankalien kalusteiden muutto

  Löytyykö kodista piano, painava hyllykkö, kassakaappi tai muu hankalasti siirrettävä kaluste? Hoidamme yksittäisten erikoiskalusteiden siirron erillisenä lisäpalveluna.

  Vinkit onnistuneeseen kotimuuttoon

  Uusi koti, uusi ympäristö, uudet naapurit ja uusi lähikauppa – muutto uuteen osoitteeseen tuo mukanaan paljon totuteltavaa! Ja kaikkien muutosten keskellä pitäisi vielä oikeasti siirtää ne tavaratkin. Keräsimme alle muutamat vinkit onnistuneeseen kotimuuttoon. Suunnittele ajoissa, varaa tarvittavat muuttopalvelut ja muista käytännön asiat, niin muutto uuteen kotiin kyllä hoituu.

  Suunnittele ajoissa: Ennen kuin aloitat pakkaamisen tai minkään muun valmistelun, tee jonkinlainen muistilista hoidettavista asioista ja aikataulusta. Kirjaa ylös edes ne kaikista tärkeimmät ennen muuttopäivää hoidettavat tehtävät, kuten muuttolaatikoiden vuokraus, siivouksen varaaminen ja osoitteen muutokset. Usko tai älä, jotain helposti unohtuu, kun pakkauskiire iskee! 

  Pakkaa fiksusti: Näin säästät aikaa, tilaa ja hermoja. Älä yritä hoitaa kotimuuttoa päivässä, vaan aloita pakkaaminen ajoissa vähemmällä käytöllä olevista tavaroista. Varastot, talvitakit, kesäkengät, kirjahyllyt… pärjäät muuttopäivään asti yllättävän vähällä. Muista myös merkitä laatikoiden sisältö, jotta löydät pakkaamasi tavarat helposti uudessa kodissasi.

  Karsi turhat tavarat: Muutto on loistava tilaisuus käydä läpi kaappien sisältöä ja karsia turhat tavarat, vaatteet ja muut esineet pois. Hoidamme lisäpalveluna kotimuuton yhteydessä myös kierrätyksen.

  Varaa muuttofirma: Suosittelemme varaamaan muuttofirman hyvissä ajoin ennen varsinaista muuttopäivää. Näin varmistat, että muuttoapua on saatavilla juuri toivomanasi muuttopäivänä. MuuttoVelhojen kautta saat myös kestävät muuttolaatikot sekä muut pakkausmateriaalit. 

  Pakkaa tärkeimmät tavarat erikseen: Kotimuuton jäljiltä moni etsii ensimmäisenä päivänä latureita, pipoja, shampoita ja muita tärkeitä tavaroita laatikkopinoista. Siksi arjen perustarvikkeet kannattaa pakata erilliseen “välipäivän laukkuun”.

  Tiedota muutosta: Muista tehdä muuttoilmoitus postille, pankille, työnantajalle ja muille tärkeille tahoille. Siirrä sähkösopimus, kotivakuutus ja nettiliittymä uuteen osoitteeseen. 

  Vanhan kodin luovutus: Varaa aika muuttosiivoukselle tai tilaa muuttosiivous kotimuuton yhteydessä meidän kauttamme. Kerää myös ajoissa kasaan vanhan kodin vara-avaimet ja muut avaimet sekä hoida mahdolliset huoneiston kunnostustyöt.

  Toteutamme kotimuutot toimialueella Helsinki, Espoo, Vantaa & Sipoo

  Asiakkaanamme saat yksilöllistä ja huolellista palvelua. Jokainen kotimuutto on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Olitpa muuttamassa lähelle tai kauas, pienempään tai suurempaan kotiin, autamme miellämme muuttoasi koskevissa tarpeissa. Siirrämme pakkaamasi muuttokuorman tai hoidamme kodin muuton täytenä palveluna pakkaamisesta purkamiseen. Meillä on kokemusta kaikenlaisten kotien muutoista yli 30 vuoden ajalta!

  Ota yhteyttä tai tilaa kotimuutto lomakkeen avulla

  Saat tilattua kotimuuton kätevästi sivustomme tilauslomakkeen kautta, tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoita vain meille mitä palveluita tarvitset ja milloin. Käymme läpi pyyntösi ja otamme sinuun yhteyttä kotimuuton vahvistamiseksi. Samalla voimme yhdessä käydä läpi muuton yksityiskohtia ja tarkistaa, että kotimuuton toteutus onnistuu toivotussa aikataulussa. Meidän tavoitteemme on tehdä muutostasi sujuva ja stressitön kokemus, jotta voit rauhassa keskittyä uuteen kotiisi.

  Muuttolaatikoita nokkakärryillä

  Muuttotarjousnumero


  Kun varaat muuton niin saat muuttotarjousnumeron. Syöttämällä muuttonumeron tarviketilauslomakkeeseen, toimitetaan tilaamasi tarvikkeet samassa yhteydessä esimerkiksi muuttolaatikoiden kanssa, samalla toimitusmaksulla.

  Näkymä kadulle muuttoautosta

  Muuttovelhojen muutot


  Kiitos että valitsette MuuttoVelhot. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus antaa meille hyvät edellytykset tehdä muutostanne sujuvaa. Olkaa ihmeessä yhteydessä kun teille tulee kysyttävää. Voitte soittaa, tai laittaa kysymyksen tarjouslomakkeen Lisätietoa -kenttään tai käyttää esimerkiksi WhatsAppia.