MUUTTOTARVIKKEET

Muuttolaatikoiden ja -tarvikkeiden tilaus ja toimitus tarvittaessa seuraavalle arkipäivälle!

Jos on kiire, soita.

0,16€/laatikko/päivä

60*40*30 Muoviset, kestävät muuttolaatikkomme ovat aina puhtaita, joten ne soveltuvat vaikka vaatteiden pakkaamiseen.

Muuttolaatikoita

{{ boxes }} laatikkoa

Vuokrapäiviä

{{ rentDays }} päivää

yht. {{ boxPrice * boxes * 7 | formatDecimal }} € yht. {{ boxPrice * boxes * rentDays | formatDecimal }} €

ISO muuttopaketti 60€
 • kiristekalvo 300m
 • pakkauspaperi 2kg
 • pakkausteippi
 • muuttosäkki 10 kpl
 • kuplamuovi 10m
 • suojakartonki 10m²
 • muuttotarra 50 kpl

{{ bigPackages }} kpl, yht. {{ bigPackages * 60}} €

pieni muuttopaketti 35€
 • kiristekalvo 300m
 • kuplamuovi 10m
 • pakkausteippi
 • muuttosäkki 10 kpl

{{ smallPackages }} kpl, yht. {{ smallPackages * 35}} €

KASSALLE tai jatka tarvikkeiden valitsemista


Tarvikkeet

{{ product.name }}

{{ product.description }}

{{ product.amount }} kpl, {{ rentDays }} pv vuokraus, yht. {{ product.amount * product.price * rentDays | formatDecimal }} €

{{ product.amount }} kpl, {{ product.amount * product.price | formatDecimal }} €

{{ summary }}


  Kassa

  Muuttotarjousnumero, jos on

  Toivottu toimituspäivä tarvikkeille 20€

  Toimitusaika

  Lisähintainen toimitusaikatoive

  Muuttolaatikoiden toimituksen yhteydessä tuomme samalla 20€ toimitusmaksulla myös muut tilatut tarvikkeet.

  Jos olet jo tilannut Muuttovelhojen muuton, syötä muuttotarjousnumero ja liitämme tämän tilauksen aikaisemmin sovittuun toimitukseen.


  Toimitusosoite

  Palautusosoite


  Lisätietoja

  Tietosuojakäytäntömme

  Toimitukset alkaen 20€ ja nouto 20€.
  (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo)

  Muuttolaatikot ovat vahvoja, muovista valmistettuja laatikoita, joissa on metalliset sangat pinoamista varten. Tyhjänä nämä muuttolaatikot pinoutuvat sisäkkäin, joten suurikin määrä laatikoita vie vain vähän tilaa. Kääntämällä muuttolaatikon sangat ulkopuolelta sisälle, voit pinota monta laatikkoa päällekkäin ilman että laatikkoon pakatut tavarat vahingoittuvat.

  Toimitukset alkaen 20€ ja nouto 20€.
  (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo)

  Jos vuokraat nokkakärryt, voit kuljettaa neljä täyttä laatikkoa kerrallaan tai tyhjiä 15 päällekkäin, mikä nopeuttaa muuttoa paljon.

  Tuomme laatikot normaalisti arkisin klo 8-16. Täsmätoimituksissa sovitaan lisähinnasta.

  Huom! Emme ikinä luovuta yhteystietojasi markkinointitarkoituksiin!

  Hinnat sisältää alv. 24 %.

  Laskutuslisä 3,50 €


  Kiitos että valitsette MuuttoVelhot

  Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus antaa meille hyvät edellytykset tehdä muutostanne sujuvaa. Olkaa ihmeessä yhteydessä kun teille tulee kysyttävää. Voitte soittaa, tai laittaa kysymyksen tarviketilauksen Lisätietoa -kenttään tai käyttää esimerkiksi WhatsAppia.

  Pahvilaatikot

  590mm x 390mm x 320/250mm normaalikokoinen
  590mm x 390mm x 450/350mm iso
  Muista myös pakkausteippi tai maalarinteippi laatikoiden sulkemiseen!

  Muuttotarvikkeet kuten pahvilaatikot toimitetaan lähtöosoitteeseen

  Järeä pahvilaatikko

  590mm x 330mm x 470mm

  Normaalia kestävämpi, muuttoon suunniteltu pahvilaatikko,
  kirjoille soveltuva. Tässä pahvilaatikossa on kantoaukot, joiden avulla voit liikutella niitä helposti. Vahvoja pahvilaatikoita voi myös pinota muuttoautossa useamman päällekkäin, jolloin ne vievät vähemmän tilaa. Kantokyky jopa 100 kg.

  Muuttotarvikkeet kuten järeä pahvilaatikko on todettu hyväksi monessa muutossa.

  Kiristekalvo

  Rullassa on 300 metriä. Kiristekalvo on kätevä esimerkiksi sohvien, vuoteiden ja patjojen suojaukseen. Kiertämällä kalvoa esim. kaappien ympäri, varmistat että ovet eivät avaudu kantaessa tai muuttoauton kyydissä.
  Muuttopalvelun yhteydessä voit tilata tavaroiden suojauksen ja pakkauspalvelun, ne voidaan tehdä jo edellisenä päivänä ennen muuttoa

  Kiristekalvorulla

  Pakkauspaperi

  Arkki 50 cm x 70 cm. Pakkauspaperi on kätevä esimerkiksi astioiden, maljakoiden ym. pakkaamiseen ja suojaukseen. Tämä pakkauspaperi tunnetaan myös nimellä puotipaperi sekä voimapaperi. 1 kg = 50 arkkia.
  Muuttopalvelun yhteydessä voit tilata tavaroiden pakkauspalvelun, ne voidaan tehdä jo edellisenä päivänä ennen muuttoa.

  Pakkauspaperi suojaa hyvin lasit

  Suojakartonki

  Suojakartonki on todella kätevä keino suojata erilaisia pintoja. Esimerkiksi kulkuväylät, joita pitkin kannetaan tavaroita tai joiden päällä ajetaan nokkakärryillä, kannattaa suojata kartongilla. Se auttaa pitämään lattiat puhtaampana liasta ja suojakartonki suojelee esimerkiksi parkettilattioita sekä nokkakärryjen renkaista tai kantomiesten kengissä tulevia hiekanmurusia ja kiviä vastaan. Tämä 78 cm suojakartonki on yleensä leveydeltään riittävä kulkuväylien pinnoittamiseen. Kartonki kannattaa teipata lattiaan koko pituudelta kiinni molemmilta reunoilta, näin reunat eivät pääse irvistelemään, joka voisi aiheuttaa repeytymiä tai mikä pahempaa, kompastumisia.

  Suojakartongilla voit myös suojata esineitä kuten kaapit, pöydät ja hyllyt. Teippaa kartongin reuna kiinni itse tuotteeseen ja sen jälkeen rullalta on helppo pyörittää suolakartonkia esineen ympäri. Kiinnitä vielä  toinen reuna teipillä, niin se pysyy paikoillaan kuljetuksen aikana. Tästä suojakartonkirullasta voit myös leikata kapeampia suikaleita, joihin voit pakata herkempiä esineitä. Taittelemalla reunat ylös ja teippaamalla koko komeuden kiinni, voit tehdä kartongista ns. nyyttejä, joissa tavarat pysyvät ehjänä. Suojakartonki antaa esim. puotipaperia tukevamman suojan.

  suojakartonki

  Kuplamuovi

  Kuplamuovi sopii huonekalujen, lasien ja koriste-esineiden ym. herkästi rikkoutuvien esineiden suojaukseen. Tarjolla myös rulla 60cm x 10 m. Kapeampi kuplamuovi on helpompi rullata esimerkiksi tuolien ympärille.
  Toisinaan on parempi jättää suojaustyöt ammattilaisille ja keskittyä itse muihin askareisiin, muuttopalvelun yhteydessä voit tilata myös pakkauspalvelun MuuttoVelhoilta.

  Kuplamuovirulla
  Rulla 1,2 m x 10 m.

  Pakkausteippi

  Pakkausteippi, jolla suljet pahvilaatikot kätevästi. Pakkausteippiä käytetään myös lattiansuojapahvin kiinnittämiseen. Poista teippi lattiasta heti muuton jälkeen.

  Pakkasuteippi joka irtoaa hyvin lattiasta ilman liimajäämiä
  koko 50mm x 66 m.

  Muuttotarra

  Muuttotarroja voi käyttää muuttolaatikoiden ja kalusteiden merkitsemiseen.

  Järjestystä muuttotarroilla

  Vaatelaatikko

  Vaatelaatikkoon saat ripustettua vaatepuilla olevat vaatteesi suoraan vaatekomerostasi. vaatelaatikossa varastoit kätevästi myös kausivaatteet.
  vaatelaatikon voit myös vuokrata! Laatikko on valmistettu paksusta kaksiaaltoisesta materiaalista, joten se on erittäin kestävä. Ensikuituisten kartonkimateriaalien ansiosta laatikkomme sietää hyvin kosteutta (esim. säilytyksen autotallissa tai varastossa). Suljettavan kannen avulla vaatteet saavat pöly- ja kolhusuojan. Uusi puukuiduista valmistettu aaltopahvinen muuttolaatikko on myös hygieeninen. Pahvilaatikot voi käyttötarpeen päätyttyä kierrättää hyvällä mielin, koska aaltopahvi on 100% kierrätettävä ja uusiutuva materiaali.

  vaatelaatikossa varastoit kätevästi myös kausivaatteet

  Nokkakärryt

  Nokkakärryillä siirrät helposti isot kalusteet, jääkaapit, pesukoneet helposti. Sitten nokkakärryllä kulkee myös helposti neljä täyttä tai 15 tyhjää muuttolaatikkoa kerralla.

  Valikoimaamme kuuluvat nokkakärryt on varustettu tukevilla kädensijoilla, joista saat hyvän otteen ja pystyt helposti ohjaamaan kärryjä tiukemmissakin paikoissa. Isot kumiset pyörät kulkevat sujuvasti lattioilla, kynnysten yli sekä myös ulkona.

  Useampi nokkakärry on aina parempi, kadulla yhdet, asunnossa toiset

  Muuttotarvikkeet helposti

  Muuttotarvikkeet yhdellä kuljetuksella ja vuokrattavat muuttolaatikot sekä muuttovälineet noudetaan kohdeosoitteesta. Lue tarvikkeiden käytöstä Muuttajan muistilistasta.