Puhelinkoppien siirto

Puhelinkopit ovat yleistyneet avokonttoreissa ja näin on myös tarve niiden siirtämiselle paikasta toiseen. Oli tiedossa sitten toimiston muutto kokonaan uuteen osoitteeseen tai tarve siirtää puhelinkoppi huoneesta tai kerroksesta toiseen, saat meiltä ammattilaiset toteuttamaan siirron. Olemme erikoistuneet mm. Framery -puhelinkoppien purkamiseen, kuljetukseen ja kasaamiseen. Puhelinkoppien tekniset ominaisuudet ovat meille tuttuja, ja siksi pystymme tarjoamaan puhelinkoppien siirrot sekä muutot nopeasti ja huolellisesti.

framery

Puhelinkoppien muutto ja kuljetus vaatii tuotteen ominaisuuksien tuntemista

Puhelinkoppien siirto vaatii erityistä huomiota, jotta varmistetaan niiden osien kuljetus ja säilyttäminen vaurioitta. Ainutlaatuista tekniikkaa ja äänieristeitä sisältävä puhelinkoppi tulee valmistella muuttoa varten suojaamalla ja purkamalla koppi tarvittaviin osiin oikeaoppisesti. Puhelinkopin siirrossa tulee käsitellä varovasti sen lasia, runkoa sekä esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmää.

Asianmukaiset lisävarusteet ja tekniikat puhelinkoppien kuljetukseen

Kuljetus-, suojaus ja kiinnitysvälineemme on tarkoitettu eritysesti hankalien ja suurien kalusteiden sekä kokonaisuuksien siirtoon. Puhelinkoppia siirrettäessä kopin osia sekä ympäröivän tiloja voi kolhia helposti, ellei siirrettäviä osia ja tilan pintoja ole suojattu huolellisesti. Puhelinkoppien muuttoa varten käytössämme on erilaisia nosto- ja kuljetusalustoja sekä välineitä, joilla varmistamme, että puhelinkoppi ei vaurioidu siirrossa. Oikeita tekniikoita hyödyntäen myös kantajien työ on turvallista ja nopeaa. Puhelinkoppia tai muita hankalia kalusteita ei kannata siirtää itse. Usein hankalien kokonaisuuksien liikuttelu vaatii useamman asiantuntevan muuttomiehen sekä sopivat rullakot tai muut varusteet.

puhelinkoppien siirto
puhelinkoppien siirto

Pyydä meidät apuun matalalla kynnyksellä

Toteutamme puhelinkoppien siirrot yksittäisenä palveluna, vaikka tarvetta muille muuttopalveluille ei olisi. Siirrämme puhelinkopin avokonttorin toisesta päästä toiseen, viereiseen huoneeseen, toiseen kerrokseen tai vastapäiseen rappuun. Tarvittaessa autamme myös muiden toimistokalusteiden siirrossa.

Täyden palvelun muutot toimistoille ja toimitiloille

Tarjoamme puhelinkoppien siirtoa paitsi yksittäisenä palveluna, myös osana täyden palvelun muuttoja. Kun toimiston tai muun liiketilan muutto on ajankohtainen, hoidamme tavarat, koneet ja kalusteet uuteen kohteeseen tarvittaessa jopa toimistoaikojen ulkopuolella. Toteutamme yritysten muutot täysin räätälöidysti ja aikataulutamme tavaroiden pakkauksen, kuljetuksen ja kuorman purun huolellisesti. Näin muutto sujuu nopeasti ilman suuria keskeytyksiä liiketoiminnalle. Tutustu puhelinkoppien siirron lisäksi myös monipuolisiin yritysmuuttoihin. Tarjoamme yrityksille pääkaupunkiseudulle maksuttoman arviointikäynnin.