Pianon siirto

Pianon siirto vaatii erityistä osaamista ja huolellisuutta. Pianot ovat arvokkaita instrumentteja, joissa on useita herkkiä osia, kuten kieliä, vasaroita ja muita mekaanisia komponentteja. Huolimattomasti suoritettu siirto voi aiheuttaa pysyvää vahinkoa pianolle, hajottaa sen osia ja heikentää sen äänenlaatua. Kun olet muuttamassa ja tarvitset pianon siirtoa uuteen kohteeseen, ammattilaisemme auttavat. Pianon muuttoihin erikoistuneet muuttomiehemme ymmärtävät pianon rakenteen ja tietävät, miten sitä tulee käsitellä, kantaa ja kuljettaa oikein.

Pianon ja flyygelin muuttoon tarkoitetut suojaustarvikkeet

Painavia kalusteita siirrellessä voi helposti kolhia paitsi itse kalustetta, myös muuta ympäristöä. Käytämme asianmukaisia nosto- ja siirtotekniikoita sekä tarvittavia lisävälineitä ja laitteita varmistaaksemme, että piano tai muu painava esine ei vahingoitu, eikä tilan pintoihin synny jälkiä. Käytössämme on laadukkaat suojausmateriaalit sekä pianolle että esimerkiksi lattiapintojen ja kulkureittien suojaukseen. Lämmitetty muuttoautomme on tarkoitettu erikoiskalusteiden kuljetukseen, ja piano kiinnitetään ajoneuvoon tukevasti.

pianon siirto
pianon siirto

Mitä pianon muutossa tulee huomioida?

Pianon siirto on tekniikkalaji ja sen käsittely vaatii ammattitaitoa sekä soittimen tuntemusta. Pianon tai flyygelin siirto tarvitsee ainakin kaksi vahvaotteista muuttomiestä ja usein myös kuljetusalustan sekä pianovaljaat. Meidän ammattilaisemme hoitavat kaikki tarvittavat toimenpiteet muuton yhteydessä – esimerkiksi:

  • Irrotamme tarvittaessa pianon jalat ja pedaalit
  • Suojaamme pianon tai flyygelin sekä pianopenkin
  • Suojaamme lattiat ja kulkureitit
  • Kiinnitämme pianon huolellisesti muuttoautoon
  • Varaamme sopivat apuvälineet esimerkiksi paljon portaita sisältäviin kohteisiin
  • Käsittelemme pianoa varovasti pianon mekaniikan huomioiden

Vuosien kokemus pianojen siirroista

Olemme toteuttaneet muuttoja jo yli 30 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityishenkilöt, ja pianojen muuttojen lisäksi myös muiden instrumenttien, taide-esineiden ja arvotavaroiden siirrot ovat meille tuttuja. Kannamme, siirrämme ja kuljetamme kaikenlaiset kalusteet tilasta tai rakennuksesta riippumatta – oli kyseessä sitten kellari, konserttisali, yrityksen toimitila, kerrostaloasunto tai muu kohde.

Meiltä myös vakuutus pianon siirroille

Jokainen muutto on ainutlaatuinen. Suunnittelemme etukäteen, miten pianot, flyygelit tai muut raskaat kalusteet siirretään ja kartoitamme, mitä niiden sijoittaminen uudessa tilassa vaatii. Näin pianon siirto sujuu ongelmitta ja nopeasti. Meidän kauttamme saat myös vakuutuksen, joka kattaa mahdolliset vahingot pianolle tai muulle kalusteelle siirron aikana.

Raskaiden kalusteiden siirto ja muutto yksittäisenä palveluna

Tarjoamme kalusteiden siirtoa yksittäisenä palveluna tai muuton yhteydessä. Suunnittelit sitten kodin tai toimitilan muuttoa, tai tarvitset apua kalusteiden siirtämiseen vaikkapa toimistotilan tai rakennuksen sisällä, saat meiltä muuttomiehet hoitamaan raskaiden kalusteiden siirrot. Pianojen lisäksi siirrämme kassakaapit, asekaapit sekä esimerkiksi puhelinkopit. Hoidamme tarvittaessa kalusteiden purkamisen, osien irrottamisen ja asentamisen siirron yhteydessä. Meillä on paljon erilaisia kuljetusvälineitä ja suojaustarvikkeita hankalimpienkin kokonaisuuksien siirtoon.

Pianon muutto Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo

Muutamme pianot, flyygelit ja muut erikoiskalusteet pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo. Ota yhteyttä ja kerro muutettavasta kohteestasi niin osaamme varautua pianon siirtoon oikein varustein, jotta muutto saadaan hoidettua nopeasti, mutta turvallisesti.