Yritysmuutot

YRITYSMUUTTO

Toimitilat vaihtumassa? MuuttoVelhot on luotettava kumppani toteuttamaan yritysmuuttosi paikkakunnalta toiseen – tai vaikkapa ihan vain kerroksesta toiseen. Toimimme yli 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja hoidamme yritysmuutot suunnitelmallisesti ja laadukkaasti yrityksen tai kohteen koosta riippumatta!

Pyydä asiantuntijamme paikan päälle!

Arveluttaako yritysmuuton järjestelyt ja toteutustapa? Mietitkö, miten haastava ja laaja pakkausoperaatio kannattaisi hoitaa järkevästi? Ei huolta, asiantuntijamme saapuvat paikan päälle ilmaiselle tarjouskäynnille! Kartoitamme muuttopalveluiden tarpeen ja rakennamme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Vaihtoehtoisesti voimme lähettää sinulle tarjouksen sähköpostilla, kun olet ensin yksilöinyt muuton tiedot tarjouspyyntölomakkeella.

Toteutamme yritysmuuttoja päätoimialueemme Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo lisäksi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme yrityksellesi joustavan ja juuri sinun tarpeitasi vastaavan muuttopalvelun. Hoidamme muutot minne tahansa Suomeen ja Eurooppaan, tehokkaasti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous muuttopalveluista! Takaamme sujuvan ja nopean muuton!

Yritysmuutot yrityksen ja kohteen koosta riippumatta

Olemme joustava ja asiakaslähtöinen toimija, joka hoitaa yritysmuutot projektin suuruudesta riippumatta! Olipa yritysmuuttonne koko 10 m2 tai 10 000 m2, on MuuttoVelhot osaava muuttopalvelu toimitilojen vaihtuessa. Asiantunteva yritysmuuttoihin erikoistunut muuttopäällikkömme on oikea kumppani kartoittamaan ja tunnistamaan muuton haasteet. 

Yhden henkilön pienyritys, perheyritys vai suuri kansainvälinen organisaatio? Toimistotila, liiketila, ravintola suurine keittiökoneineen vai arvokkaita tavaroita sisältävä showroom? Tarjoamme muuttopalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Toteutamme muuton tarkalla otteella, oli kyseessä sitten kuinka vaativa kohde tahansa!

Mitä yritysmuutossa tulee huomioida?

MuuttoVelhot ovat yritysmuuttojen kokeneita asiantuntijoita. Yrityksen muuttoa hoidettaessa projektin on tärkeä toteutua nopeasti ja tehokkaasti, jotta yrityksen päivittäinen toiminta ei kärsi. Suuret määrät painavia kalusteita, koneita tai kaappeja vaativat suunnitelmallista pakkausta ja siirtoa. Lisäksi on tärkeää pitää huolta muuttokuorman yksityisyydestä: yrityksen salassa pidettävistä asiakirjoista, kassakaapeista ja muista tärkeistä tavaroista. 

MuuttoVelhojen kyydissä yrityksesi kuorma on turvassa! Valitsemalla meidät hoitamaan muuttosi, voit luottaa, että muutto hoituu tehokkaasti ja luotettavasti. Pidämme huolta helposti särkyvistä tai vahingoittuvista tavaroista, pakkaamme huolella erityskäsittelyä vaativat kalusteet ja materiaalit sekä käsittelemme vankalla ammattitaidolla pieniä ja suuria laitteita, näyttöjä, koneita ja muuta elektroniikkaa.

MuuttoVelhoilta täyden palvelun yritysmuutot

MuuttoVelhojen yritysmuuttoihin sisältyy kaikki, mitä muuttopalvelulta tarvitset! Kun valitset MuuttoVelhot hoitamaan muuttosi, säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Yritysmuuttoihimme sisältyy tarvittaessa kaikki suunnittelusta siivoamiseen tai vastaavasti voit vuokrata esimerkiksi vain laatikoita ja kuljetuksen. 

  • Muuton suunnittelu ja aikataulutus
  • Muuttopäällikkö
  • Kokeneet ja koulutetut muuttomiehet
  • Muuttoautot
  • Vakuutukset
  • Muuttolaatikot
  • Purku- ja pakkausapu
  • Kalusteiden kasaus
  • Muuttosiivous

Ota yhteyttä – muutetaan yrityksesi tehokkaasti!

Hyvin suunniteltu, pakattu ja toteutettu muutto takaa, että kuorma pysyy ehjänä ja yrityksen liiketoiminta jatkuu sujuvasti uudessa kohteessa. Oli tarkoitus sitten siirtää osa toimistosta samassa rakennuksessa sijaitseviin tiloihin, pakata ja muuttaa iso varastotila tai siirtää koko toiminta toiselle paikkakunnalle, haluamme tarjota yrityksille mutkatonta ja vaivatonta muuttopalvelua. 

Ota yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake. MuuttoVelhot hoitaa yritysmuuttosi!

Yritysmuutot kalusto

MuuttoVelhot hoitaa yritysmuuttosi!

Olipa yritysmuuttonne koko 10 m2 tai 10000 neliötä, on muuttovelhot osaava kumppani toimitilojen vaihtuessa. Asiantunteva yritysmuuttoihin erikoistunut muuttopäällikkömme on oikea kumppani kartoittamaan ja tunnistamaan muuton haasteet. Muuttovelhojen yritysmuuttoihin sisältyy muuton suunnittelu ja muuton aikataulutus, muuttopäällikkö, kokeneet ja koulutetut muuttomiehet, muuttoautot, vakuutukset, muuttolaatikot, purku – ja pakkausapu, kalusteiden kasaus ja muuttosiivous. Valitse MuuttoVelhot hoitamaan muuttosi, säästät aikaa ja rahaa.

Vaihtoehtoisesti voimme lähettää sinulle tarjouksen sähköpostilla kun olet ensin yksilöinyt muuton tiedot tarjouspyyntölomakkeella.