Kuolinpesän tyhjennys

Tilaa asunnon tyhjennyspalvelu

MuuttoVelhoilta voit tilata kuolinpesän tyhjennyksen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Toteutamme kuolinpesän tyhjennyksen kokonaisvaltaisena palveluna sisältäen tavaroiden pakkaamisen ja lajittelun sekä asunnon siivouksen. Suunnittelemme tyhjennyspalvelun aina räätälöidysti asiakkaan kanssa, jotta irtaimisto saadaan pakattua, muutettua, hävitettyä ja kierrätettyä toiveiden mukaan.

Mitä kuolinpesän tyhjennykseen kuuluu?

Kuolinpesän tyhjennyksessä asuntoon jäänyt omaisuus ja tavarat järjestetään, luovutetaan, myydään tai pakataan muuttoa tai säilytystä varten. Kuolinpesän tyhjennykseen kuuluu tarpeidenne mukaan seuraavia vaiheita:

  • Tavaroiden lajittelu: Muuttomiehemme auttavat lajittelemaan ja karsimaan asuntoon jääneitä tavaroita, esineitä ja huonekaluja. Kommunikoimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä säilytetään, mitä kierrätetään ja mitä myydään. 
  • Myynti ja lahjoitukset: Usein kuolinpesässä on tavaroita, jotka eivät ole enää tarpeellisia, mutta jotka voivat olla arvokkaita toisille. Lajittelemme ja pakkaamme erikseen myyntiin tai lahjoitukseen menevät tavarat.
  • Kierrätys: Hoidamme halutessanne tarpeettomaksi jääneiden tavaroiden kierrätyksen. Otamme vastaan esimerkiksi käytettyjä polkupyöriä, kunnostamme ne ja lahjoitamme eteenpäin.
  • Muuttopalvelu: Muutamme säilytettävät tavarat toiseen asuntoon tai esimerkiksi varastoon.
  • Loppusiivous: Kauttamme saat myös ammattilaisen toteuttaman loppusiivouksen tyhjennetylle asunnolle. Siivous toteutetaan tuntiveloituksella. 

Vinkkejä asunnon tyhjennyksen valmisteluun

Tarjoamme tyhjennyspalvelun juuri siinä laajuudessa, mitä asiakkaanamme toivot. Mikäli haluatte aloittaa kuolinpesän valmistelun itse, voit tutustua alta muutamiin vinkkeihin. 

  1. Suunnittele etukäteen: Pyri suunnittelemaan kuolinpesän tyhjennys etukäteen, mikäli se on mahdollista. Kun tavaroita on katsottu ennen muuttomiesten saapumista, lajittelu ja tyhjennys sujuu huomattavasti helpommin.
  2. Tärkeiden asiakirjojen ja omaisuuden kerääminen: Ennen kuin ryhdytään tavaroiden järjestelyyn, on tärkeää kerätä talteen kaikki arvotavarat ja tarvittavat dokumentit. Näitä voivat olla esimerkiksi testamentti ja vakuutusasiakirjat.
  3. Mieti, tarvitsetko prosessiin ammattilaisen apua: Harkitse ammattilaisen, kuten lakimiehen tai kiinteistönvälittäjän, apua esimerkiksi kiinteistön myyntiin tai omaisuuden jakoon liittyvissä kysymyksissä. 

Teemme kuolinpesän tyhjennyksiä kaiken kokoisille asunnoille ja kodeille

Tyhjennyspalvelun yhteydessä saat meiltä muuttopalvelun muutettaville tai esimerkiksi varastoon vietäville tavaroille. Voit kätevästi tilata kauttamme muuttolaatikoita helpottamaan asunnon tyhjennystä. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, kuuntelemme tarkasti toiveitanne ja suunnittelemme asunnon tyhjennyksen yhdessä kanssanne. Ymmärrämme, että kuolinpesän tyhjennykseen liittyy tunteita ja muistoja. Toimimme aina kunnioittaen asunnossa olevia tavaroita ja varmistamme, että prosessi tapahtuu hienotunteisesti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kuolinpesän tyhjennyspalvelua pääkaupunkiseudulla

Anna meidän auttaa kuolinpesän tyhjennyksessä. Meiltä saatte kattavan palvelupaketin, joka sisältää kaiken aina tavaroiden lajittelusta ja kierrätyksestä kiinteistön muuttoon saakka. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattimaista apua kuolinpesän tyhjennyksessä, voit luottaa meihin. Vastaamme mielellämme kaikkiin asunnon tyhjennyspalveluun liittyviin kysymyksiin. Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla, tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.