Pienkuljetukset

Tilaa kuljetus tavaroillesi, huonekaluillesi tai hieman suuremmalle kuormalle vaivattomasti. Kun tarvitset kuljetuspalvelua pääkaupunkiseudulla, saat meiltä tarpeisiisi sopivan auton sekä kuljettajan. Teemme erilaisia pienkuljetuksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Tarjoamme joustavaa palvelua ja olemme apunasi niin pienissä kuljetustarpeissa kuin suuremmissa muuttotehtävissäkin.

Aika on rahaa

Minkälaisiin tarpeisiin pienkuljetuksen voi tilata?

Pienkuljetuspalvelu voi tulla tarpeen, mikäli esimerkiksi tilaat jotain, jonka toimitusta sinulla ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä odottaa. Voit tilata kuljetuspalvelumme noutamaan tuotteen myymälän varastolta, ja näin voit unohtaa pakettiauton vuokraamisen tai lainaamisen kaverilta. Pienkuljetuksen voi tilata myös vaikka nettikirppikseltä ostamallesi tai myymällesi suuremmalle tuotteelle sekä varastoon tai kierrätykseen menevien tavaroiden kuljetukseen. Lisäksi kuljetuspalvelumme sopii yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Esimerkkejä pienkuljetuksista

  • Huonekalujen ja muiden esineiden kuljetus
  • Koneiden ja laitteiden kuljetus
  • Tavaroiden kuljetus kierrätyskeskukseen tai kaatopaikalle
  • Yrityksen tavaroiden, laitteiden tai asiakirjojen kuljetus

Yksittäisen raskaan irtaimiston, kuten pianon tai puhelinkoppien, kuljetus

Tarjoamme pienkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla pitkällä kokemuksella

MuuttoVelhoissa toimii ammattitaitoinen ja kokenut tiimi, joka on erikoistunut pienkuljetuksiin ja muuttoihin. Henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua, oli kyseessä sitten pienkuljetus, muutto pienestä asunnosta tai tarve kuljettaa yrityksen tavaroita.

Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman piilokuluja tai ikäviä yllätyksiä. Saat aina selkeän ja reilun tarjouksen pienkuljetuspalvelulle.

Monipuolisiin kuljetuspalveluihin tarkoitettu kalusto

Painavia kalusteita siirrellessä voi helposti kolhia paitsi itse kalustetta, myös muuta ympäristöä. Käytämme asianmukaisia tekniikoita sekä tarvittavia lisävälineitä ja laitteita varmistaaksemme, että suuremmat esineet tulee siirrettyä autoon ja kuljetettua perille turvallisesti. Tarvittaessa käytössä on lämmitetty muuttoauto, joka on tarkoitettu erikoiskalusteiden kuljetukseen.

Ota yhteyttä, räätälöimme sopivan kuljetuspalvelun tarpeisiisi

Olitpa sitten muuttamassa, tarvitset pikaista tavaroiden kuljetusta tai yrityksesi kaipaa ammattimaista logistiikkaa, olemme valmiina auttamaan sinua. Meiltä löytyy edullinen ja joustava tavaran kuljetuspalvelu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pyydä tarjous helposti lomakkeen avulla, lähetä sähköpostia tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Tavaroiden, huonekalujen sekä kaikenlaisten esineiden ja kuormien pienkuljetukset hoituvat muuttoammattilaisiltamme sujuvasti.