Muuttopalvelu Vantaa

Etsitkö ammattitaitoista ja tarpeidesi mukaan räätälöityä muuttopalvelua? MuuttoVelhot toteuttaa muutot Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla joustavasti. Suunnittelemme ja organisoimme muuttopalvelut vastaamaan tarpeitasi, ja hoidamme muuton nopeasti ja luotettavasti. Voit tilata yksittäisiä muuttopalveluita tai täyden palvelun muuton, jolloin me hoidamme kaiken aina tavaroiden pakkaamisesta kalusteiden asennukseen uudessa kohteessa.

Tarjoamme muuttopalvelut Vantalla yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Muuttopalvelumme sisältää muuttoauton ja kuljetuksen, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Lisäpalveluina tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen sekä pianon tai muun raskaan irtaimiston kuljetuksen. Myös muuttosiivous hoituu kauttamme.

MuuttoVelhot ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat muutot aina sovitussa aikataulussa ja kohtuulliseen hintaan. Olipa kyseessä sitten iso tai pieni muutto, meiltä saat muuttoapua! Ota yhteyttä tai lähetä tilauspyyntö kätevästi netissä!

Muuttopalvelu muuttoauto

Sujuva muutto Vantaalla räätälöityyn hintaan

Muutto sujuu helpoiten, kun se on suunniteltu ja aikataulutettu oikein. MuuttoVelhojen muuttopalveluilla pystyt hoitamaan kaikki muuttopäivään liittyvät toimet nopeasti ja vaivattomasti. Voit valita muuttopalveluista juuri ne, joita tarvitset muuttoasi varten. Näin et joudu maksamaan turhista muuttopalveluista, vaan saat räätälöityä omaan muuttoosi sopivimman kokonaisuuden.

Tilaa muuttopalvelut kätevästi lomakkeen avulla

Muuttopalvelut saat tilattua kätevästi sivustomme tilauslomakkeen kautta. Riittää, että ilmoitat meille mitä palveluita tarvitset ja milloin. Käymme läpi pyyntösi ja otamme sinuun yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi. Samalla voimme käydä läpi muuton yksityiskohtia ja tarkistaa, että muutto saadaan hoidettua toivotussa aikataulussa. Saat meiltä myös vinkkejä muuton organisointiin, tavaroiden pakkaamiseen ja muihin muuttoon liittyviin kysymyksiin.

Muuttopalvelut Vantaan alueella ja muualla pääkaupunkiseudulla pitkällä kokemuksella

Me MuuttoVelhoilla pidämme huolen muuttopalveluiden korkeasta laadusta, joustavuudesta ja luotettavuudesta. Panostamme myös asiakasystävälliseen palveluun tarjoten apua ja tukea muuton aikana eri tarpeisiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus niin koti- kuin yritysmuutoista Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vankka kokemuksemme erilaisista muutoista takaa, että myös sinun muuttosi asunnosta tai toimitilasta toiseen sujuu nopeasti ja ammattitaidolla. Haluamme tarjota monipuoliset palvelut, jotta asiakkaamme voivat siirtää suurimman osan muuttohuolista meille. Me suunnittelemme muuttopäivän puolestasi!

Muuttopalvelu vantaalaisille yrityksille – Varaa ilmainen tarjouskäynti

Vantaalla sijaitseville yrityksille tarjoamme ilmaisen tarjouskäynnin. Saavumme paikan päälle arvioimaan muuton laajuuden. Samalla pystymme suosittelemaan tarvittavia muuttopalveluita ja suunnittelemaan muuton aikataulua. MuuttoVelhot ovat muuttoapusi yrityksen toimitilojen vaihtuessa. Organisoimme muuton siten, ettei se aiheuta turhaa häiriötä yrityksesi päivittäiselle toiminnalle. Parhaassa tapauksessa työntekijät pääsevät aloittamaan työpäivänsä uusissa tiloissa jo muutosta seuraavana päivänä. Autamme tarvittaessa tavaroiden pakkaamisessa sekä kalusteiden asennuksessa. Kuljetamme painavankin irtaimiston turvallisesti ja luotettavasti toimitilasta toiseen.

Koulutetut ja kokeneet muuttomiehemme kuljettavat irtaimiston ja muut muuttotavarat osoitteesta toiseen. Ei ole merkitystä tapahtuuko muutto paikkakunnan sisällä vain onko tavarat tarkoitus kuljettaa Vantaalta toiselle paikkakunnalle. Monipuolisten muuttopalveluiden ansiosta yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaansa muuton toteuttamiseen, vaan voit keksittyä muuhun liiketoimintaan. MuuttoVelhot on kumppanisi, kun kaipaat muuttoapua toimitilasta toiseen!

Muuttoon valmistautuminen ja tavaroiden pakkaaminen

Olemme tarjonneet muuttopalveluita Vantaalla jo yli sadoille asiakkaille. Tiedämme, että muuttopäivä sujuu helpoiten, kun siihen ollaan varauduttu hyvissä ajoin. Esimerkiksi tavaroiden pakkaamista ei kannata jättää viime tippaan, vaan irtaimisto ja muuttotavarat olisi hyvä käydä läpi ja pakata jo reilusti ennen varsinaista muuttoa. Samalla kierrätykseen vietävät tavarat voidaan kerätä omaan kasaansa ja rikkinäiset tavarat viedä jäteasemalle. 

Tilaa muuttolaatikot ja tarvikkeet kätevästi

Suosittelemme pakkaamaan tavarat joko MuuttoVelhojen kautta vuokrattaviin muovisiin laatikoihin tai perinteisiin pahvilaatikoihin. Laatikoita ei kannata pakata liian painaviksi, jotta niiden siirto asunnolta muuttoautoon sujuisi helpommin. Kestävät laatikot voidaan pinota päällekkäin, jolloin ne säästävät tilaa myös muuttoautossa. Astiat ja muut herkästi rikkoutuvat esineet on hyvä kääriä kuplamuoviin tai paperiin kuljetusta varten. Meiltä saat tilattua muuttotarvikkeet, kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit, jotka toimitamme sinulle ennen muuttoa. Voit vuokrata myös nokkakärryt, joilla useamman muuttolaatikoiden siirto kerralla onnistuu turvallisesti. 

Tee tilaus tarvittavista muuttopalveluista ja anna MuuttoVelhojen hoitaa muuttosi

Takaamme ensiluokkaiset muuttopalvelut Vantaalla mahdollistaen sinulle muuton ilman ylimääräistä stressiä! Muuttopalvelumme ei rajoitu vain muuttotavaroiden kuljetukseen, vaan kauttamme saat tilattua kaiken tarvitsemasi aina pakkauspalveluista kierrätyspalveluihin ja raskaan irtaimiston kuljetukseen. Myös muuttosiivous kuuluu tarjoamiimme lisäpalveluihin. Laadimme aina yksilöllisen ja kilpailukykyisen tarjouksen valituista muuttopalveluista.

Tutustu palveluvalikoimaamme ja lähetä tarjouspyyntö muuttopalveluista Vantaalla – muutit sitten kaupungin sisällä, toisesta kaupungista Vantaalle tai Vantaalta muulle paikkakunnalle!