Muuttopalvelut Helsinki

MuuttoVelhot tarjoaa muuttopalvelut Helsingissä niin pieniin kuin suurempiinkin muuttoihin. Kattavat muuttopalvelumme takaavat sujuvan ja ripeän muuton. Kun tilaat tarvitsemasi muuttopalvelun Helsingin alueella meiltä, voit keskittyä hoitamaan sinulle tärkeitä asioita muuton suhteen. Autamme suunnittelemaan ja organisoimaan muuttopäivän niin, että pääset mahdollisimman kevyin kantamuksin keskittymään uuden osoitteen tuomaan jännitykseen!

Kymmenien vuosien kokemus muutoista Helsingissä

Oletko muuttamassa Helsinkiin, Helsingistä pois tai kaupungin sisällä? Kenties suurempaan omakotitaloon, kauan odotettuun ensiasuntoon tai unelmiesi arvorakennukseen keskustassa? Meillä on yli 30 vuoden kokemus kaikenlaisista muuttokohteista Helsingissä, ja toteutamme muutot yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

Muuttopalvelut reippaalla asenteella

”Järjestystä, laatikoita, palikoiden kasaamista ja aina se yksi sohva, joka pitää kantaa portaita pitkin!” – kuulostaako tutulta? Ei hätää, kaikkien ei tarvitse tykätä muuttamisesta. Mutta me MuuttoVelhoilla oikeasti nautimme siitä, kun saamme tarjota osaamistamme, reipasta muuttoasennettamme, ja nähdä asiakkaissamme muuton tuoman odotuksen. Lukemattomat kannetut kalusteet sekä mittaamattomat muuttoautoilla ajetut kilometrit ovat muovanneet meistä alan ammattilaisia!

Tutustu ja lähetä tarjouspyyntö haluamistasi muuttopalveluista meille

Joustavat ja laadukkaat muuttopalvelut räätälöimme aina yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit vuokrata meiltä myös laatikot tavaroiden pakkaamista varten sekä tilata muut tarvitsemasi pakkausmateriaalit. Tarjoamme lisäpalveluna Helsingissä myös tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen, vanhan ja uuden asunnon muuttosiivouksen sekä raskaan irtaimiston kuljetuksen.

Muuttopalveluita voit tilata yhteydessä tai erikseen. Laadimme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen, ja pidämme huolen, että muutto toteutetaan juuri niin kuin on sovittu.

Muuttopalvelu muuttoauto

Muutto ilman ylimääräistä stressiä

Moni meistä tietää kuinka muutto ja muuttopäivään valmistautuminen voi aiheuttaa ylimääräistä huolta ja stressiä. Arjen kiireiden keskellä tavaroiden pakkaaminen, muuttopäivän aikatauluttaminen ja muuttosiivouksen organisointi voi tuntua raskaalta. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme Helsingin seudulla kattavat muuttopalvelut ja helpottaa muuton toteuttamista.

Muuttopalvelumme Helsingissä sisältää kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja ripeään muuttoon

Muutto hoituu parhaiten, kun se suunnitellaan huolella ja esimerkiksi tavaroiden läpikäynti aloitetaan hyvissä ajoin. MuuttoVelhot auttaa organisoimaan muuttopalvelun Helsingissä niin, ettei muuttopäivä tuo yllätyksiä eikä turhia viiveitä. Voit jättää muuton kokonaan meidän hoidettavaksi, jolloin me pakkaamme tavarat, siirrämme ne uuteen osoitteeseen, puramme muuttolaatikot ja tarvittaessa autamme jopa kalusteiden asennuksessa. Etenkin Helsingissä toimivat yritykset suosivat täyden palvelun muuttoa, sillä silloin yrityksen ei tarvitse käyttää resursseja tai aikaansa muuton toteuttamiseen. Voimme myös kuljettaa yksittäisen raskaan irtaimiston, kuten kassakaapin tai pianon, joko erikseen tai muuton yhteydessä.

Ammattitaitoisten muuttomiesten kanssa työ sujuu nopeasti ja luotettavasti

MuuttoVelhot ovat suorittaneet jo satoja muuttoja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Pidämme huolen, että muutto hoidetaan sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Meiltä saat myös vinkkejä muuttoon valmistautumiseen ja muuttopalveluiden valitsemiseen. Toteutamme muuton kohteen vaatimalla tavalla ja olemme aina valmiina yllättäviinkin tilanteisiin. Meidän muuttomiehillemme ei ole väliä pitääkö kalusteita kantaa pitkä vai lyhyt matka, onko laatikoita kymmeniä vai satoja, tai tuleeko painavia tavaroita siirrellä useampaan kertaan. Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen tilaamaasi muuttopalveluun.

Maksuton tarjouskäynti yrityksille

Yrityksille tarjoamme ilmaisen tarjouskäynnin, jonka aikana arvioimme muuton laajuuden ja annamme suosituksemme hyödyllisistä muuttopalveluista. Tunnistamme muuton haasteet ja autamme organisoimaan muuton niin, ettei siitä synny liiaksi häiriötä yrityksesi päivittäiselle toiminnalle.

Vinkit muuttopäivään valmistautumiseen

Tavaroiden pakkaaminen ja läpikäynti vie oman aikansa. Pakkaaminen onkin tarpeen aloittaa hyvissä ajoin ennen muuttopäivää. Samalla huomaat onko tavaroiden joukossa sellaisia, mitkä pitäisi kuljettaa kierrätykseen tai jäteasemalle. Voimme auttaa tavaroiden kierrätyksessä ja otamme vastaan esimerkiksi vanhat tarpeettomat polkupyörät, jotka huollamme ja lahjoitamme eteenpäin.

Suosittelemme pakkaamaan tavarat joko pahvilaatikoihin tai kauttamme vuokrattuihin muovisiin muuttolaatikoihin. Etenkin jos tavaraa on paljon, on laatikot hyvä pystyä pinoamaan päällekkäin. Astiat, lasiesineet ja muut herkästi rikkoutuvat tavarat kannattaa kääriä paperiin tai kuplamuoviin huolella. Näin vältetään kolhiintumiset ja vahingot kuljetuksen aikana. MuuttoVelhoilta voit tilata muuttotarvikkeet, kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit kätevästi ja edullisesti muuttopäivääsi valmistautuessasi. Kun tavarat on pakattu huolellisesti on muuttoauton täyttäminen helpompaa ja nopeampaa.

Takaamme sujuvan muuton, asiakaslähtöisen palvelun ja läpinäkyvän hinnoittelun

Muuttopalveluissamme haluamme panostaa asiakasystävälliseen palveluun tarjoten yksilöllistä ja ammattitaitoista apua. Vankan kokemuksemme ansiosta vaativa ja suurempikin muutto onnistuu meiltä nopeasti. Emme veloita turhista muuttopalveluista, vaan laadimme sopivan muuttopalvelukokonaisuuden kuhunkin muuttoon. Tilaamasi laatikot ja muut pakkausmateriaalit toimitamme toiveiden mukaan ennen varsinaista muuttopäivää.

Ota yhteyttä MuuttoVelhoihin ja tilaa muuttopalvelut Helsingissä

MuuttoVelhoilta saat muuttopalvelun Helsingissä täysin tarpeittesi mukaisesti. Laadimme aina yksilöidyn tarjouksen asiakkaan valitsemista muuttopalveluista ja tarvikkeista. Voit valita tarvitsemasi muuttopalvelut helposti tilauslomakkeelle ja lähettää sen meille. Käymme tilauksesi läpi ja otamme sinuun yhteyttä muuttopäivän ja palveluiden vahvistamiseksi.