Muuttopalvelu Espoo

MuuttoVelhoilta saat muuttoapua niin yritys- kuin kotimuuttoihin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Muuttopalvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja vaivattomaan muuttoon. Muutto hoituu helpoiten, kun suunnittelet muuton hyvissä ajoissa ja varaat tarpeeksi aikaa niin tavaroiden pakkaamiseen kuin purkamiseen – me autamme! Tutustu ja pyydä tarjous MuuttoVelhojen muuttopalveluista.

Muuttopalvelut Espoossa yksityishenkilölle ja yrityksille 

Saat tilattua muuttopalveluidemme kautta muuttoauton, muuttolaatikot ja muuttotavaroiden kuljetuksen. Halutessasi voimme hoitaa muuton myös kokonaisuudessaan puolestasi, jolloin pakkaamme, kuljetamme ja puramme tavarat sovitussa aikataulussa. Täyden palvelun muutto sopii etenkin silloin, jos kyseessä on kiireellisempi muutto tai jos tarkoituksena on muuttaa vaikkapa yrityksen toimisto paikasta toiseen. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi muuton toteutukseen. Lisäpalveluna tarjoamme myös kierrätyspalvelun, raskaat kuljetukset ja muuttosiivouksen.

Yksilöity tarjous muuttopalveluista

Laadimme aina yksilöidyn, läpinäkyvän tarjouksen valitsemistasi muuttopalveluista. Pidämme kiinni sovitusta, emmekä laskuta ylimääräisistä, yllättävistä muuttopalveluista. Samalla varmistamme, että voimme auttaa muutossa toivomanasi päivänä. Muuttofirmana haluamme pitää huolen palveluidemme korkeasta laadusta, joustavuudesta ja luotettavuudesta. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun tarjoten yksilöllistä muuttopalvelua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa.

Meiltä saat myös yksittäiset raskaiden kalusteiden siirrot

Muuttofirmaltamme hoituu myös yksittäinen raskaan irtaimiston, kuten pianon tai kassakaapin, kuljetus joko erillisenä palveluna tai muuton yhteydessä. Olipa kyseessä pieni tai iso muutto Espoon sisällä, Espoosta muualle tai toiselta paikkakunnalta Espooseen, meiltä hoituu kaikki muuttopalvelut reippaasti aina muutamista tavaroista ja kalusteista useampaan muuttoautolliseen.

Ota yhteyttä muuttopalveluiden kokeneeseen ammattilaiseen ja jätä muuttohuolesi meille!

Muuttopalvelu muuttoauto

Kokemusta muuttopalveluista jo yli 30 vuoden ajan

Voimme kutsua itseämme jo muuttojen ammattilaisiksi, sillä olemme tarjonneet monipuolisia muuttopalveluita jo yli 30 vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme muutoista takaa, että vaativampikin muutto sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Olemme auttaneet jo useita espoolaisia kotitalouksia ja yrityksiä muutoissa niin paikkakunnan sisällä kuin muutoissa Espoosta muualle. Tiedämme, että muutto voi helposti aiheuttaa stressiä ja kiirettä. Tästä syystä pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavat muuttopalvelut, joilla muutto saadaan hoidettua ripeästi. Kuljetuksen lisäksi saat meiltä apua myös muuton suunnitteluun ja sopivien muuttopalveluiden valitsemiseen. 

Maksuton muuttoarvio yrityksille Espoon alueella

Espoolaisille yrityksille tarjoamme ilmaisen tarjouskäynnin. Tulemme paikan päälle arvioimaan muuton laajuuden sekä ehdotamme tarvittavia muuttopalveluita. Olemme luotettava muuttoapusi toimitilojen, toimiston tai muun liiketilan vaihtuessa. Tunnistamme muuton mahdolliset haasteet ja organisoimme muuton siten, että siitä koituu mahdollisimman vähän häiriötä yrityksesi toiminnalle. Parhaassa tapauksessa muutto saadaan hoidettua toimistoajan ulkopuolella, jolloin pääsette uuteen valmiiseen toimitilaan heti seuraavan työpäivän aamuna. Kokeneet ja koulutetut muuttomiehemme hoitavat tavaroiden kuljetuksen sekä kalusteiden asennuksen uudessa toimitilassa.

Muuttopalveluiden tilaus hoituu helposti

Monipuoliset muuttopalvelut takaavat, ettei sinun tarvitse käyttää resursseja tai aikaasi muuttoon, vaan voit keskittyä muihin arkisiin asioihin. Kätevälle tilauslomakkeelle voit valita haluamasi muuttopalvelut, lisäpalvelut ja tarvikkeet täysin toiveidesi mukaan. Vastaanotettuamme tilauksen, tarkistamme sen sisällön ja otamme sinuun yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi. Samalla voimme käydä läpi muuton tarkempia yksityiskohtia. Laatikot ja muut tilaamasi pakkaustarvikkeet toimitamme sinulle haluamanasi aikana ennen muuttopäivää.

Näillä muutamilla vinkeillä onnistut muutossa varmasti

Pakkaaminen

Tavarat kannattaa pakata joko pahvilaatikoihin tai vuokrata muoviset ja pinottavat laatikot meiltä. Voit tilata MuuttoVelhoilta myös muuttotarvikkeet, kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit kätevästi muuttopäivään valmistautuessasi. Suosittelemme suojaamaan ja pakkaamaan tavarat huolellisesti, jotta ne eivät vahingoittuisi kuljetuksen aikana. Astiat kannattaa kääriä pakkauspaperiin.

Muuttoa helpottavat lisäpalvelut

Muuttopalvelumme ei rajoitu vain muuttotavaroiden kuljetukseen, vaan kauttamme saat tilattua myös muun muassa irtaimiston pakkauksen, tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen sekä pianon tai muun raskaan irtaimiston kuljetuksen. MuuttoVelhot hoitaa tarvittaessa myös muuttosiivouksen niin uudessa kuin vanhassa asunnossasi tai esimerkiksi toimistossa. Siivous suoritetaan tuntiveloituksella ammattitaitoisten siivoojien toimesta. Pakkauspalvelu, raskaat kuljetukset, kierrätyspalvelu ja muuttosiivous kuuluu lisäpalveluihin, joista sovimme ja jotka hinnoittelemme erikseen.

MuuttoVelhot – muuttopalvelua Espoossa iloisella asenteella ja pitkällä kokemuksella

Muuttomiehillämme ei ilmeet valahda epätoivoon suurimmankaan muuttoprojektin edessä. Päinvastoin reipas asenteemme saattaa kuin saattaa tarttua myös sinuun! Suunnittelemme muuton kanssasi ja käymme huolella läpi muuton vaiheet. Näin varmistamme, että muuttopalvelut sisältävät kaiken tarvitsemasi ja että muutto sujuu varmasti sovitussa aikataulussa, ilman turhia mutkia matkaan. Kun muutto on suunniteltu tarkasti, ei muuttopäivänä ilmaannu yllätyksiä eikä muutto viivästy. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous muuttopalveluista! Takaamme sujuvan ja nopean muuton Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.